Strokirk-Landströms AB

Tel: 0510-849 00
Brantabäcksgatan 12
Lidköping
info@strokirk-landstroms.se

Ladda upp

Välkommen att lämna ditt material till oss. För att hantera större zip-filer har vi valt att använda tjänsten WeTransfer, som ni når via länken nedan.


Notera att maxgräns per fil är 2 GB. Materialet skickas till prepress@strokirk-landstroms.se. Tack!

Lämna filer via WeTransfer

Ladda upp via FTP

Givetvis går det även att använda FTP-klientprogramvara.

ftp.strokirk-landstroms.se
Användar-ID: ftpguest
Lösen: guest

Nu tar vi nästa steg in i framtiden!

För att anta framtidens utmaningar tar vi nu nästa steg när vi går samman med Sveriges ledande aktör i branschen, Exakta Group.

Strokirk Landströms har varit verksamt inom den grafiska branschen sedan 1903 och är i dag ett välkänt och aktat varumärke på marknaden där vi alltid har satt kunden i fokus. Våra självklara ledord är kvalitet och leveranssäkerhet, något som också ofta bekräftas av våra kunder.

För att anta framtidens utmaningar tar vi nu nästa steg när vi går samman med Sveriges ledande aktör i branschen, Exakta Group.
För dig som kund är det ”Business As Usual” och du har samma kontakter som tidigare men det kommer också innebära att du får tillgång till ett ännu bredare erbjudande av produkter och tjänster.

Vi ser stora möjligheter att utvecklas på ett positivt sätt och tillsammans kommer vi att bli oerhört starka. Genom samgåendet tar vi tillsammans ett aktivt agerande för att leda den grafiska branschens utveckling med syfte att möta kundernas nya behov.
Namnändring och det definitiva samgåendet sker längre fram i vår och då kommer även mer information.

EXAKTA GROUP är Sveriges ledande grafiska koncern. Med ett erbjudande i tiden ligger fokus på att vara en komplett partner för kundens totala behov av grafisk kommunikation, oavsett medieval. I Exaktakoncernen ingår bolagen Exakta Print, Exakta XL, Exakta Decision, Exakta Profile, Exakta Creative, Exakta Software, Exakta Store samt Exakta Foto. Exakta koncernen kommer omsätta drygt 600 mkr och ha 260 anställda. Läs mer på exakta.se.

Välkomna med oss in i framtiden!
Med Vänliga Hälsningar
Strokirk-Landströms

Offertförfrågan

Offertförfrågan

Behöver du snabba besked? Skicka din offertförfrågan till oss digitalt. Läs mer
Öppettider

Öppettider

Lidköping mån-tors 7-17, fre 7-16 Skövde mån-tors 7-17 fre 8-16 Karlstad mån-tors 7-17 fre 7-15 Läs mer

Strokirk-Landströms AB

Tel: 0510-849 00 Brantabäcksgatan 12 Lidköping info@strokirk-landstroms.se