Ett väldigt vitalt element i detta område av att trycka logos, text och bilder är definitivt design. För att hinna med att hålla behovet från marknaden så är vi medvetna om att vi måste inviga nya ideer och ny teknologi. För att göra det så behövs det senaste inom grafisk design även behövs verktyg och datorer som kan erbjudas.

Jag är säker du har hört om photoshop, verktyget som kan förvandla bilder. Men är du bekant med Illustrator, Picasa, InDesign? Det är vi och vi vill dela våran kunskap vi erbjuder inom grafisk designkurser under våran flagga. Vårt mål är inte bara att förse dig med den senaste informationen runt grafik och digital design, men att göra programmen så användarvänlig som möjligt, så du kan använda dom i framtiden på samma sätt som du använder din telefon. Vårt ultimata mål är inte bara att göra dig till en designer utan att göra dig till en mästare på att använda nödvändig mjukvara.

Oftast erbjuder vi en gratisperiod för grafisk designkurs. Detta är en introduktionskurs som kommer visa dig grunderna och förhoppningsvis kommer du finna det intressant. Du kommer lära dig baskommandon på programmet du ska använda men även till synlig kommunikation. Vad är det frågar du dig? Hur man lär sig använda ett designverktyg och konst för att skapa en kommunikationskanal mellan kunder och den tillhandahållna tjänsten. Exempel på detta är bilder, infografik, animationer och även GIFs.

Vårt team av professionella försöker inte bara lära ut baserna om hur man blir van med grafisk design. Vi försöker att se folk som redan kan grafisk design att bli bättre och bli skarpare med deras färdigheter så dom också kan bli professionella en dag. Varför inte ansluta sig till vårt team och bli en ägare av designföretag som kan kollaborera med våran tryckindustri. Du kommer bli överraskad av vilken sorts kapacitet och möjlighet du kommer finna så fort du lärt dig lite mera inom grafisk design. Det mest populära av detta är förmodligen reklam. Alla reklamfirmor har deras egen designavdelning och grafiska designers och folk som arbetar med att skapa logos, slogans och grafisk konst som promotar deras produkter och tjänster för deras kunder. All reklam du ser på tv, sociala medier, reklamtavlor på gatan är produkter av ett grafisk designteam.

Sist men inte minst så är introduktionen till den grafiska designindustrin, hur det fungerar, vilka typer av tillfällen du kan se och kan jobba med ditt eget. Arbetsmarknaden för grafisk design är väldigt omfattande och lite knepigt att lyckas inom om du inte vet hur du ska presentera dig själv och dina färdigheter, men vi kan hjälpa dig med det också!