Välkommen till en av Sveriges största utskriftsindustri. Du kanske har hört om oss eller sett våra logos tryckta på böcker eller annan typ av material i bokhandeln. Ifall du inte redan har tittat igenom våran sida så låt mig presentera vilka vi är, vad vi gör och det viktigaste är att våra kunder ger dig ideer.

Titta på Horreds almanacka eller “Inspire” tidskrift nästa gång du traskar runt i en bokaffär. Ja, dom är våra kunder, som har anförtrott oss deras märke att bli behandlad av vårt kunnande. Du ser att vi inte bara hanterar behovet för privata kunder men inkluderar tjänster som är större på skalan för företag som har stora behov. Våra partners i Sverige och i andra länder hanterar också tryck och distribution som kan säkerställa en nöjd upplevelse från tillverkning till leverans.

Vi tror att nyckeln till ett bra erbjudande är en kombination av bra kundtjänst, variation i produkter och snabba svar gällande beställning. Även ett bra sätt för dig att få den bästa möjliga servicen är att prata med våran kundtjänst och logistikavdelning för att försäkra att du får paketet som passar dig bäst. T.ex om dina behov kan mötas med vanligt utskriftspapper, varför köpa deluxepapper? Å andra sidan, om skillnaden på priset inte är så stort, varför inte köpa papper med bättre kvalitet och promota dina produkter ännu mera.

Vid det här laget kan vi säga att någon rabatt finns att hämta om vi kan erbjuda våra tjänster i kombination med våra paket för reklam. Ex. om du väljer att göra reklam för din produkt med att använda reklamskyltar, flygblad, kort eller affisher, då kan vi hantera kostnaderna för reklamen medans vi samtidigt kan erbjuda rabatt för priset på produkterna för reklamen. Onlinereklam är alltid bra och kanske mer per portion, men folk brukar stänga ner onlinereklam och inte klicka på dom för rädsla av “clickbait” och att dom blir omdirigerad till något helt annat. Många människor som använder internetplattformar för reklam brukar använda reklamblockerare så dom bara kan se reklam de är intresserade av och avvisa resten. Så en klick av riktigt papper, logos och ett leende kan alltid hjälpa att erbjuda det lilla extra.

Ifall du äger ditt eget företag och skulle vilja gå vidare med ett av våra erbjudande då har vi andra vägar att gå. Det finns alltid alternativet att “köpa i större mängder” priset, men ofta och mer rimligt vore att skapa samarbete med vårt kundserviceteam, ett schema för hur länge och ofta dina behov behöver mötas på månad eller årsbasis. På detta vis kan vi säkra en månatlig eller årlig produktion och eller av dina produkter medans samtidigt erbjuda rabatterade priser. Som sagt, slå oss en signal och se vad vi kan erbjuda dig idag.